Az MZ Klub 2004-ben alapult meg néhány lelkes MZ tulajdonos jóvoltából, akik különbözõ fórumokon keresztül tartották egymással a kapcsolatot. Létrehozták az MZKlub.hu-t, ahol végre saját fórumra és otthonra leltek. Minden szépen alakult, elindultak az elsõ túrák és létrejött az MZ verseny szakosztály oldala is a honlap szárnyai alatt - egyre többen lettünk.

2004-ben csak pár fõs kisebb találkozókra került sor. 2005-ben a második hivatalos túrán (Sástó túra I.) már kb. 30 MZ jelent meg együtt, az MZ Klub zászlaja alatt, melyen már én is részt vettem, ekkor alakult ki tulajdonképpen a mostani törzsgárda. Egész évben nagyon jól sikerült és népes túrák voltak, kiváló hangulattal és remek társaság alakult ki az összecsapódott MZ-sekbõl.

2006-ban jött a mélypont, a szervezés sajnos szinte teljesen megszûnt és az évzáró Balaton-túrán már csak 3-an vettünk részt (Gyurm@, Devil és jómagam). A honlap nem frissült, az MZ Versenyszakosztály elhagyta az MZ Klubot és elköltözött egy másik oldalra, egyedül maradtunk. A versenyzõk a mai napig ezen az oldalon találhatóak meg: www.mzracing.hu, vezetõjük Bambi.

2007 elején páran az alapító tagok közül kezünkbe vettük a szervezést és új honlapot készítettünk, mely sokkal áttekinthetõbb volt mint a régi. Ennek meg is lett az eredménye, a túrákon nagyon sok új tag jelent meg, aminek õszintén örülünk - ez mutatja igazából, hogy eredményesen dolgoztunk. Az eddigi legeredményesebb évnek mondhatjuk a 2007-est, 12 túrát ill. kisebb összejövetelt rendeztünk meg átlagosan 20 résztvevõvel, március 11-tõl egészen december 15-ig.

2007. július közepe óta ezen az új oldalon az MZ Club Hungary szárnyai alatt köszöntünk minden leendõ és régi MZ klubtagot, az eredeti MZKlub.hu végleg megszûnt. Az új oldal design-ban változott, tartalma bõvült köszönhetõen a beküldéseknek és az oldal szerkesztõinek.

2008-ban 10 jelentõsebb túrát szerveztünk, Erdélyben meglátogattuk a magyar MZ-seket és jártunk a Tátrában is. Május 15-tõl új oldal várta a látogatókat, mely sokkal több funkcióval rendelkezik és szakít a régi oldal struktúrájával. A Nerbi túra II. alatt 50 fõs MZ csapat járta be Gyõr környékét és látogatott át Szlovákiába...

2009-ben volt az addig legsikeresebb és túrákban leggazdagabb évünk, többen közülünk megjárták Erdélyt és Dániát is. Egyre többen veszünk részt a túrákon, ami nagyon jó jel a jövõre nézve! Az év végén elkezdõdött az MZ Racing Club honlapjának feltámasztása és a kupasorozat újraindítása.

2010-ben sajnos több túrát is le kellett mondanunk szervezési problémák vagy pl. az árvíz miatt nyár közepén. Ennek ellenére nőtt a résztvevők száma a túrákon, néhányunk megjárta Albániát egy hét alatt és 2800 km-t motoroztak kalandos körülmények között. Voltunk Krakkóban is, ami szintén felejthetetlen elmény volt.

2011-ben nagyon sok túrát sikerült szervezni és a nagyját meg is úsztuk eső nélkül. Sikerült eljutnunk Törökországba és vissza. Részt vettünk a Dunaplázánál tartott motoros rendezvényen és szurkoltunk az MZ Kupásoknak minden versenyen.

2012-ben a klub töretlenül sok résztvevővel haladt előre kékes füstöt hagyva a háta mögött. 15 különféle találkozónk volt, bátor MZ-seink bejárták az utat Szentpétervárig > > >, egészen a Duna deltáig > > >, Horvátországig > > >, illetve a Balkán hegyeit is > > >.

2013 óta töretlenül szervezzük a túrákat, 2015-ben fuvaros Izlandot is megjárta MZ-vel > > >

 

Túráinkra és összejöveteleinkre minden motorost várunk sok szeretettel,

MZ-vel érkezés és klubtagság nem alapfeltétel!

Kellemes idõtöltést és böngészést kívánunk az oldalon!

Samu
MZ Club Hungary

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. Bizonyos szolgáltatások eléréséhez szükséges lehet, hogy bizonyos személyes adataidat megadja. Az "ELFOGADOM" gomb megnyomásával nyilatkozik róla, hogy az oldal alján elérhető "Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről és és jogi nyilatkozat" részben leírtakat megismerte és elfogadja.
További információkért kattintson ide. Elfogadom